Dansen en workouts

Bij 2Move Maartensdijk is het mogelijk om te dansen en te trainen. Er zijn lessen voor alle leeftijden.

Data komende activiteiten

  Kosten en meer informatie

  KINDERLESSEN ALGEMEEN

  Bij 2 Move zijn er verschillende lessen voor kinderen. De lessen hebben een heldere structuur en een wisselend thema dat wordt doorgetrokken in alle lesstof. De dansvorm en muziek wordt afgestemd op de leeftijd van je kind.

  • KIDSDANCE (3 jaar tot en met groep 3): Kidsdance is een mengeling van dans en expressie.  Spelenderwijs leert je kind te bewegen (dansen) op muziek. In een les zitten zoveel mogelijk bewegingsvormen, waaronder dansen, dingen uitbeelden en samenwerken.
  • YOUNG URBAN (groep 4 5 en 6): Young Urban is een mengeling van dans en expressie. Spelenderwijs leert je kind te bewegen (dansen) op muziek. Je kind leert danspasjes en er wordt aandacht besteed aan de houding, motoriek, muzikaliteit, uitstraling en lichaamsbewustzijn.
  • URBAN (groep 7 en 8): Bij Urban dance wordt gedanst op moderne muziek. Je kind leert verschillende dansmoves en er wordt toegewerkt naar een choreografie. Er wordt aandacht besteed aan de houding, motoriek, muzikaliteit, uitstraling en lichaamsbewustzijn.
  • CITY JAM (12 tot 16 jaar): City Jam is een vorm van streetdance: een dansvorm ontstaan op straat in de grote steden zoals New York. Veel bewegingen zijn herkenbaar van TV en videoclips. Tijdens de les worden combinaties van danspassen (choreografieën) aangeleerd.
  • BREAKDANCE – HIPHOP: De dans heeft een veel verschillende soorten bewegingen, grofweg ingedeeld in top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Binnen breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Er is respect voor elkaars moves.

  VOLWASSENEN ALGEMEEN

  Ook volwassenen kunnen terecht bij 2 Move.  Je werkt aan jouw gezondheid, bouwt conditie op, versterkt de spieren en wordt fitter. Maar bovenal zijn het gezellige lessen op moderne muziek.

  • TOTAL BODY WORKOUT / PILATES: Een workout die je lichaam mooier maakt, denk aan een plattere buik, gevormde dijen, strakkere billen en mooiere armen.
  • ZUMBA (TONING): Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merenque, samba en cumbia.

  Kijk voor meer informatie en lesroosters op de website van 2Move Maartensdijk.

  Ga naar de inhoud