Ontmoetingscentrum Bij de Tijd

In ontmoetingscentrum Bij de Tijd geniet je van een gezellige, actieve dag. Heb je dementie of andere beperkingen, dan kun je één of meerdere dagdelen deelnemen.

Data komende activiteiten

  Kosten en meer informatie

  Beweegactiviteiten, muzikale- en creatieve activiteiten zijn een belangrijk onderdeel van het programma. Ook worden er regelmatig uitstapjes georganiseerd.

  Ontmoetingscentrum Bij de Tijd is bedoeld voor ouderen met dementie of andere beperkingen, zoals niet aangeboren hersenletsel of Parkinson. Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom. Er is veel aandacht voor mantelzorgers. Er is individuele aandacht voor mantelzorgers, een ontmoetingsgroep, informatiebijeenkomsten, bijzondere activiteiten en uitjes.

  Meer informatie is te lezen op de website van ontmoetingscentrum Bij de Tijd.

  Activiteiten die o.a. plaatsvinden:

  • Klaverjassen voor de bewoners van Silverein. Hieraan mogen de buurtbewoners ook deelnemen. Elke woensdag om 14.00 uur.
  • Spelletjes/schilderen/muziekmiddag voor de bewoners van Silverein. Hieraan mogen de buurtbewoners ook deelnemen. Iedere vrijdag om 14.30 uur.
  • Tai Chi voor de bewoners van Silverein. Hieraan mogen de buurtbewoners ook deelnemen. In de even weken op donderdag. Meer informatie over aanmelden en data: 06 838 07 459 of ontmoetingscentrumbijdetijd@silverein.nl
  • Wandelen voor de bewoners van Silverein. Hieraan mogen de buurtbewoners ook deelnemen. Elke dinsdagochtend.
  • Keramiek voor de bewoners van Silverein. Hieraan mogen de buurtbewoners ook deelnemen. Op maandag en donderdag 1x in de 3 maanden. Meer informatie over aanmelden en data: 06 838 07 459 of ontmoetingscentrumbijdetijd@silverein.nl
  Ga naar de inhoud