Buurtkamer Molenkamp De Bilt

Deze Buurtkamer is een ontmoetingsplek met inloopmomenten en activiteiten die naast ontmoeting gericht zijn op het versterken van je eigen netwerk. De activiteiten worden veelal georganiseerd door vrijwilligers en inwoners uit de buurt. Iedereen is er welkom.

Nieuwe Vrienden maken inloop (┬▒ 23-45 jaar)

Vind je het leuk om jongvolwassenen in deze gemeente te leren kennen? We richten ons op de doelgroep 23-45 jaar, maar iets jonger of ouder is ook welkom. Volwassenen in deze leeftijd hebben het druk: studie, werk en/of gezin nemen een groot deel van de tijd in beslag. Tegelijk zijn sport en sociale activiteiten leuk, […]

Rouwcaf├ę “Atelier”

Dit is een ontmoetingsplek waar lotgenoten/bondgenoten elkaar treffen om te kunnen delen en om herkenning, steun en troost te vinden, al dan niet door er veel woorden aan te geven. Brood voor onderweg zoals we het noemen.

De Kroeg

Een ontmoetingsplaats en gezellige avond voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. In de organisatie van De Kroeg zitten medewerkers van Reinaerde, Thomashuis Maartensdijk, MENS en een vast team vrijwilligers. Daarnaast zijn er korte lijnen met medewerkers van Zideris en Abrona.

Ga naar de inhoud