Verkorte training: mantelzorgen met gezonde grenzen

Het is voor iedereen belangrijk de eigen grenzen in de gaten te houden. Als je voor een ander zorgt, is het extra belangrijk. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt of voor meerdere mensen tegelijk zorgt. Naast de training van 4 bijeenkomsten die wij overdag aanbieden, is er nu ook een verkorte training […]

Training: Mantelzorgen met gezonde grenzen

Het is voor iedereen belangrijk de eigen grenzen in de gaten te houden. Als je voor een ander zorgt, is het extra belangrijk. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt of voor meerdere mensen tegelijk zorgt.

Individuele ondersteuning mantelzorgers

Voor iedereen die zorgt voor een naaste, bijvoorbeeld een ouder, grootouder, partner, kind, zus, broer, buur, vriend of vriendin, kan het fijn zijn als iemand met je meedenkt. Daarom bieden de consulenten mantelzorg ook persoonlijke ondersteuning voor mantelzorgers. Dat kan bij jou thuis of bij het Steunpunt in De Bilt.

Wandel coaching voor mantelzorgers

Wandelen samen met andere mantelzorgers in natuur van landgoed Beerschoten, onder begeleiding van een mantelzorgconsulent/wandelcoach. Een mantelzorger heeft veel op zijn of haar bordje. Dit kan stress geven en, zeker op den duur, leiden tot overbelasting. Belangrijk daarom, om ook voor jezelf te zorgen.

Ga naar de inhoud