Maandelijks OV-inloopspreekuur Bilthoven

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”
De gemeente De Bilt vindt het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen.

Wandeling met Tjerk

Elke maand een stevige wandeling met iedere keer een ander vertrekpunt en omgeving om in te wandelen.

Tekenen en schilderen

Samen tekenen en schilderen. Inspiratie, plezier en het samenzijn met elkaar zijn belangrijk. Ervaring is niet nodig om aan deze cursus mee te doen. In de groepen zitten beginners en gevorderden door elkaar. Doelgroep 55+

Ouders Lokaal De Bilt april 2024

Ouders Lokaal zet zich in om ouders / opvoeders met elkaar in verbinding te brengen, te inspireren en te ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen. Alle activiteiten zijn kosteloos. In de maand april worden de volgende activiteiten aangeboden:

Vacature: Gedragswetenschapper

Ben jij een ervaren, zelfstandige professional met een afgeronde WO opleiding richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie? Heb jij ervaring in het adviseren van medewerkers binnen de jeugdhulpverlening en expertise op het gebied van veiligheids- en multi probleem casussen?

Scheidingsspreekuur

Het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt is er voor kleine en grote vragen. Naast de toegang tot hulpverlening kun je bij ons ook terecht voor vragen en advies rondom scheiding, tijdens het scheidingsspreekuur. Het spreekuur wordt gehouden door een consulent van het CJG en een jurist. Het spreekuur is gratis. Het maakt niet […]

Doppen inzamelen

Plastic doppen. Iedereen heeft ze thuis. Plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in! Je ontlast het milieu en steunt zo KNGF Geleidehonden. LET OP: Het maximale aantal wat bij ons ingeleverd mag worden, is een halve vuilniszak.

Ga naar de inhoud