Zomer bij MENS

Met dank aan de inzet van vrijwilligers en inwoners van gemeente De Bilt is er ook dit jaar weer een Zomerprogramma gemaakt voor iedereen die in de zomer iets leuks wil doen.

Bijeenkomst voor (groot)ouders

Stichting Koosje nodigt ouders, die (dreigend) contactverlies ervaren
met hun (klein)kinderen, uit voor een speciale bijeenkomst.

Gratis vakantiemidweek ‘Ouderen in het zonnetje’

Samen met RCN Vakantieparken biedt Het vakantiebureau een gratis vakantiemidweek aan voor mensen voor wie op vakantie gaan minder vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden.

BoodschappenPlusBus

Samen boodschappen doen, genieten van een lunch of een gezellig dagje uit naar een museum? Dat kan met de BoodschappenPlusBus. De Bus is bedoeld voor alle mensen uit gemeente De Bilt die niet meer in staat zijn om zelfstandig boodschappen te doen of mee te gaan met een uitje. Tevens is de Bus een goede […]

Buurtkamers gemeente De Bilt – overzicht

Een Buurtkamer is een ontmoetingsplek op een vaste locatie in een wijk in de gemeente. Op vaste momenten in de week zijn er inloopmogelijkheden. Per Buurtkamer is het verschillend wat er te doen is. Alle Buurtkamers hebben als doel om op een makkelijke manier in contact te komen met (nieuwe) mensen.

Ga naar de inhoud