Ouders Lokaal De Bilt april 2024

Ouders Lokaal zet zich in om ouders / opvoeders met elkaar in verbinding te brengen, te inspireren en te ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen. Alle activiteiten zijn kosteloos. In de maand april worden de volgende activiteiten aangeboden:

BoodschappenPlusBus

Samen boodschappen doen, genieten van een lunch of een gezellig dagje uit naar een museum? Dat kan met de BoodschappenPlusBus. De Bus is bedoeld voor alle mensen uit gemeente De Bilt die niet meer in staat zijn om zelfstandig boodschappen te doen of mee te gaan met een uitje. Tevens is de Bus een goede […]

Buurtkamers gemeente De Bilt – overzicht

Een Buurtkamer is een ontmoetingsplek op een vaste locatie in een wijk in de gemeente. Op vaste momenten in de week zijn er inloopmogelijkheden. Per Buurtkamer is het verschillend wat er te doen is. Alle Buurtkamers hebben als doel om op een makkelijke manier in contact te komen met (nieuwe) mensen.

Samen op Stap Wandelgroep De Bilt

Elke woensdag wandelen wij, een gezellige groep inwoners uit De Bilt, in de mooie omgeving van De Bilt en de provincie Utrecht. We verkennen de hei van Hilversum, de bossen van De Bilt of die van Zeist, lopen over het vliegveld Soesterberg of verkennen een leuk klompenpad. En soms maken we via parken en hofjes een wandeling […]

Zingevingsbijeenkomst: Nooit te oud om te groeien

Maandelijks biedt het Centrum voor levensvragen Zuidoost-Utrecht in samenwerking met MENS een plek waar vragen, zorgen, gevoelens en visies over het leven gedeeld kunnen worden met leeftijdsgenoten. De bijeenkomsten worden geleid door ervaren gespreksleiders.

Samen lunchen

Max. 16 gasten die samen eten met ca. 10 bezoekers van het Ontmoetingscentrum Bij de Tijd. Soep, broodjes, beleg, melk/karnemelk, fruit en koffie/thee. Eventuele dieetwensen graag vooraf melden.

Quiz en Zo

We gaan de hersenen laten kraken met allerlei quizzen. Door alleen of samen met anderen de quiz te doen ben je actief bezig en stimuleer je je geheugen. Tevens is het ook een leuke manier om anderen te ontmoeten.

Ontmoetingscentrum Bij de Tijd

In ontmoetingscentrum Bij de Tijd geniet je van een gezellige, actieve dag. Heb je dementie of andere beperkingen, dan kun je één of meerdere dagdelen deelnemen.

Buurtkamer Molenkamp De Bilt

Deze Buurtkamer is een ontmoetingsplek met inloopmomenten en activiteiten die naast ontmoeting gericht zijn op het versterken van je eigen netwerk. De activiteiten worden veelal georganiseerd door vrijwilligers en inwoners uit de buurt. Iedereen is er welkom.

Ga naar de inhoud