Wandeling met Tjerk

Elke maand een stevige wandeling met iedere keer een ander vertrekpunt en omgeving om in te wandelen.

Quiz en Zo

We gaan de hersenen laten kraken met allerlei quizzen. Door alleen of samen met anderen de quiz te doen ben je actief bezig en stimuleer je je geheugen. Tevens is het ook een leuke manier om anderen te ontmoeten.

Vrouwen kookgroep

Wekelijks samen koken en bakken met een groep dames. In contact komen met andere vrouwen. Ruimte voor een praatje en een luisterend oor.

Sjoelen Maartensdijk

Iedere dinsdagavond kun je sjoelen in het Servicecentrum Maartensdijk. Daarnaast gezellig een kopje koffie/thee drinken.

Samen Leuke Dingen Doen Markt

Markt om mensen te ontmoeten om samen ‘leuke dingen mee te doen’ zoals iets drinken, eten, wandelen of naar de film. Je kunt vrijblijvend binnenkomen en rondlopen.

Nieuwe Vrienden maken inloop (± 23-45 jaar)

Vind je het leuk om jongvolwassenen in deze gemeente te leren kennen? We richten ons op de doelgroep 23-45 jaar, maar iets jonger of ouder is ook welkom. Volwassenen in deze leeftijd hebben het druk: studie, werk en/of gezin nemen een groot deel van de tijd in beslag. Tegelijk zijn sport en sociale activiteiten leuk, […]

KUBUS

Samen eten, gezelligheid, een spelletje. KUBUS is bedoeld voor volwassenen die graag nieuwe vrienden willen maken maar die het soms lastig vinden om contacten te maken. Dit kan bijvoorbeeld komen door een lichte beperking, autisme of niet aangeboren hersenletsel.

Koersbal Westbroek

Koersbal lijkt wat op jeu de boules. Het is een uitdagend en verrassend spel. Iedereen kan het leren.

Koersbal Maartensdijk

Koersbal lijkt wat op jeu de boules. Het is een uitdagend en verrassend spel. Iedereen kan het leren.

Ga naar de inhoud