Gratis vakantiemidweek ‘Ouderen in het zonnetje’

Samen met RCN Vakantieparken biedt Het vakantiebureau een gratis vakantiemidweek aan voor mensen voor wie op vakantie gaan minder vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden. Deze vakantiemidweek vindt plaats van 9 t/m 13 december op drie RCN Vakantieparken in Nederland.

De gratis midweek is bedoeld voor (mobiele) senioren die vanwege een klein sociaal netwerk en een smalle beurs al jaren niet meer op vakantie zijn geweest en het juist zo verdienen er eens lekker uit te gaan. In de midweek is er een gevarieerd programma en volop ruimte om elkaar te ontmoeten! De midweek vindt plaats op één van de volgende RCN Vakantieparken: RCN de Noordster in Dwingeloo, RCN het Grote Bos in Doorn of RCN Toppershoedje in Ouddorp.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze gratis vakantiemidweek moeten senioren voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de deelnemers zijn minimaal 70 jaar en moeten redelijk mobiel zijn;
  • de deelnemers hebben een klein sociaal netwerk en een smalle beurs;
  • de deelnemers zijn in de afgelopen jaren niet op vakantie geweest en hebben niet deelgenomen aan de eerder georganiseerde ouderenmidweken.

Het vervoer van en naar het vakantiepark moet door de deelnemer/begeleider zelf worden geregeld.

Meer informatie en aanmelden

De deelnemer kan worden aangemeld door iemand uit zijn/haar netwerk (bijvoorbeeld een diaconie, een maatschappelijke organisatie, de gemeente of een kennis). Alleen aanmeldingen met een motivatie (per persoon) worden in behandeling genomen. Aanmelden kan tot 18 oktober 2024.

Voor meer informatie: www.hetvakantiebureau.nl/ouderenmidweek, of neem contact op met Gerolf Slagter van Het vakantiebureau: gslagter@hetvakantiebureau.nl.

Ga naar de inhoud